Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEGO®

A LEGO, a LEGO logo, A DUPLO, a MINIFIGURES logo, a FRIENDS logo, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS, MIXELS, NEXO KNIGHTS, LEGOLAND valamint a Minifigure a LEGO Group védjegyei    ©2020 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

LEGO mindenkinek

Évente több százmillió ember vásárol Lego készleteket - nemcsak a szülők adnak ilyen ajándékokat a gyerekeknek, hanem maguk a felnőttek is lelkesen építenek kockákból LEGO házakat, összetett épületeket. Ám a LEGO kockák készletében nemcsak műanyag téglatestek találhatók a különféle konstrukciók építéséhez, hanem különféle LEGO figurák, így emberek, robotok, állatok és a sorozathoz kapcsolódó összes többi szereplőt ábrázoló játékfigurák is.

A cég fennállása óta rengeteg csodálatos készlet készült minden korosztály számára. Míg a legkisebbek számára a LEGO Duplo az ajánlott, addig a nagyobb gyerekek körében rendkívül népszerű a Minecraft LEGO, a LEGO Ninjago, a Super Mario LEGO, valamint a LEGO Dots lehetnek a legjobb választás.

Város, aminek csak a képzelet szabhat határt

A márka egyik legnépszerűbb sorozata a LEGO City, melynek darabjaival egy egész várost felépíthetünk. A legkülönbözőbb járművek segítségével az építés után sem áll meg az élet! LEGO vonat és LEGO repülők szállítják az utasokat, míg akár a más szettekből átemelt LEGO autók segítségével száguldhatunk a város utcáin. Ha pedig baj van, segítségünkre siet a LEGO rendőrség és a LEGO tűzoltó.

Filmvászonról a dobozokba

1999 fontos évszám volt a dán vállalat életében, ugyanis ekkortól lehetett kapni az első filmes ihletésű darabokat, melyek a Micimackó és a Star Wars LEGO voltak. Előbbi azóta is töretlen népszerűségnek és sikernek örvend. A legutóbbi LEGO Star Wars széria egyik kiemelkedő darabja például a Lego Baby Yoda. További népszerű filmes Legó-adaptáció még a LEGO Harry Potter, LEGO Jurassic World, a LEGO Batman, a LEGO Spiderman vagy a LEGO Disney.